2 pers
Ingredienser
- 1 stk indrefilet av svin
- 2 stk avokado, pleier å runde eller firkantede rundstykker siden de er lettere til den retten her.
- 6 rundstykker
- 1 sitron
- 1 hel hvitløk
- olivenolje
- salt og pepper
- smør
Dette gjør du
- Skjær indrefileten i tynne skiver, stek det i flere omganger i olivenolje. Ha et knust fedd med hvitløk i for hver omgang med kjøtt og ha på salt og pepper på begge sidene av kjøttet. Poenget her er ikke å steke kjøttet helt igjennom, men å brune det litt før det skal i ovnen. Ha kjøttet over i en ildfast form med all oljen fra pannen. Ha tilslutt 1 knust fedd med hvitløk oppi den ildfaste formen før du setter det i ovnen.
- Ha kjøttet i ovnen i ca. 10-12 min på 200 grader varmluft, jeg pleier å steke rundstykkene samtidig
- Imens kjøttet og rundstykkene er i ovnen, lager du en slags guacamole. Mos avokadoen med sitronsaft og smak til med salt og pepper.
Sånn spiser du det
- Del rundstykkene i to, smør hver halvdel med smør.
- Dypp rundstykkene med smørsiden ned i kraften fra kjøttet.
- Smør på et lag med guacamole og topp det med et par skiver med kjøtt.
Det er superdigg, enkelt og det tar veldig kort tid! Enjoy!
No comments:
Post a Comment